Vacatures Planner

This is custom heading element

Een uitdagende en afwisselende functie  bij een gezellig en informeel bedrijf waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het succes van de projecten. Daarbij geven we je de ruimte om jezelf volledig te ontwikkelen. En natuurlijk staat daar ook een passende vergoeding tegenover.

This is custom heading element

De planner is de ‘motor’ van het bedrijf zeggen wij altijd. Als planner ben jij binnen Middendorp Montage B.V. verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van alle projecten. Dit houdt concreet in: je bent het aanspreekpunt voor projecten voor collega’s, klanten en leveranciers. Elke dag plan je het werk van alle vijfendertig montagecollega’s en bijbehorend materieel zoals torenkranen en hoogwerkers. Onze projecten duren doorgaans gemiddeld enkele dagen dus het betreft een afwisselende functie. Tevens ben je verantwoordelijk voor de juiste veiligheidsvoorzieningen en overige werkvoorbereiding. Planning is jouw domein en samen met het kantoorteam kun je dit naar eigen inzicht dit verder uitbouwen. Dit lukt niet iedere dag binnen de normale werktijden maar daar heb jij geen problemen mee.

This is custom heading element

Als planner heb je o.a. de volgende taken:

  • Dagelijkse planning van alle projecten/montageteams en bijbehorend materieel zoals torenkranen, hoogwerkers enz.
  • Contact onderhouden met klanten, collega’s en leveranciers.
  • Het uitvoeren van veiligheidsplannen
  • Overige voorbereidende werkzaamheden zoals het bestellen van zetwerk

This is custom heading element

Je hebt bij voorkeur ervaring in de stallen/hallenbouw c.q. dak- en gevelbeplating maar dat is zeker niet verplicht. HBO werk- en denkniveau is gewenst. Misschien heb je niet de juiste opleiding maar een ondernemende persoonlijkheid vinden wij belangrijker Je kunt in ieder geval goed overweg met de PC en programma’s zoals Excel. En het is belangrijk dat je stressbestendig bent en beschikt over een positieve instelling.