Wat hebben we jou te bieden?

Een uitdagende en afwisselende functie waarin je zelf de verantwoordelijkheid draagt voor het succes van de projecten. Daarbij geven we je de ruimte om jezelf volledig te ontwikkelen binnen een gezellige, succesvolle en informele organisatie. En natuurlijk staat daar ook een passende vergoeding tegenover.

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider ben jij binnen Middendorp Montage B.V. verantwoordelijk voor uitdagende projecten in de agrarische en industriële bouwsector.  Het betreft een super afwisselende functie waarbij je offertes maakt, calculeert, tekent, en zorgt voor een goede oplevering.  Je zorgt voor de benodigde tekeningen, bestelt alle materialen en bent het aanspreekpunt voor zowel de klant als onze monteurs op de bouwplaats. Kortom, calculeren, tekenen en werkvoorbereiding is jouw domein. Samen met ons team kun je naar eigen inzicht dit verder uitbouwen.

Wat doe je de hele dag?

Als zelfstandig tekenaar / werkvoorbereider heb je o.a. de volgende taken:

  • De (inkoop)voorbereiding inclusief het opstellen van inkoopopdrachten
  • Het maken van projecttekeningen van de beplating en het zetwerk
  • Controle van projecttekeningen van derden
  • Projectadministratie zoals het controleren van facturen en opdrachtbevestigingen
  • Begeleiding van het project van offerte tot aan de oplevering
  • Het bewaken van de voortgang van leveringen
  • Het bijhouden van meer- en minderwerk
  • Het opstellen en controleren van veiligheidsplannen

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur ervaring als tekenaar en/of werkvoorbereider in de stallen/hallenbouw c.q dak- en gevelbeplating. Misschien heb je een bouwkundige opleiding maar ervaring en een ondernemende persoonlijkheid vinden wij veel belangrijker. HBO werk- en denkniveau is gewenst. Je kunt in ieder geval goed overweg met tekenprogramma’s zoals AutoCad en MS Office.

Je bent het visitekaartje van onze organisatie en omdat jij zo enthousiast, zelfstandig en pro-actief bent lopen jouw projecten altijd soepel en voorspoedig tot en met de succesvolle oplevering van het project.

Dit lukt niet iedere dag binnen de normale werktijden maar daar heb jij geen problemen mee.